GÎTE 4 TRONÇAIS

 2 - 5 personen
 66 m2

BESCHRIJVING

Ons Appartement Tronçais met mooi uitzicht op het eikenbos, is geschikt voor 5 personen (2 volwassenen+ 3 kinderen). Compleet en modern ingericht dit Appartement ligt op de eerste étage van onze verbouwde stal, en heeft een oppervlakte van 66 m2. U heeft de beschikking over een eigen zonnig terras met tuinmeubilair en met uitzicht op de speeltuin. Te boeken vanaf minimaal drie nachten.

De indeling van het appartement met een eigen entree: U heeft een eigen sanitair met badmeubel, douche en toilet en een tweede toilet. De woonkamer heeft een open en compleet ingerichte keuken. Twee slaapkamers, de ouderslaapkamer met twee verstelbaar Boxspringbedden (2.00m x 0.90m) met airco, de kinderslaapkamer met een stapelbed en één éénpersoonsbed (2.00 x 0.90m).

Mobirise

Ons nieuwe Appartement is sinds juli 2020 af.
Vanzelfsprekend kunnen de gasten gebruik maken van de voorzieningen van ons Domaine, zoals WiFi, het zwembad en de buitenterrassen.

Mobirise

Dit appartement kan ook als familiekamer geboekt worden (dit is dan zonder woonkamer/keuken), ontbijt is dan in de gezamenlijke eetzaal, dit is alleen op aanvraag

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2024 . All Rights Reserved. 01/04/2024

Drag and Drop Website Builder