Mobirise
OVER ONS
Gert-jan en Elly PAAUWE

Hallo, leuk dat u onze website bezoekt. Wij zijn Gert-Jan en Elly Paauwe; we leven hier met 2 van onze 3 kinderen, Renaldo en Raymond. Op vrijdag 2 september 2011 zijn wij voorgoed naar Frankrijk vertrokken om hier te gaan wonen en werken. Bent u benieuwd hoe Even Frans Leven tot stand gekomen is? We hebben het niet zomaar verzonnen. Het woord Frankrijk roept bij u vast wel gevoelens op. Een goede Franse wijn of wellicht een onvergetelijke vakantie van vroeger. Deze sfeer heeft Frankrijk nog steeds en wij nodigen u uit om deze sfeer bij ons te komen proeven. Ervaar Frankrijk bij Even Frans Leven.

Al jaren leefde bij ons de droom om in het buitenland toeristische activiteiten en opvang op te zetten. Ons domein is niet alleen een vakantieoord (met Gîtes en chambres d’hôtes), maar we willen ook mensen opvangen die even een momentje voor zichzelf nodig hebben. We vangen bijvoorbeeld jongeren op voor stichting Emireurope. Deze jongeren hebben vaak even rust nodig, dat vinden ze bij ons. Deze mensen kunnen dan in deze omgeving helemaal tot rust komen, alvorens ze weer teruggaan naar de stressvolle Nederlandse maatschappij. Door Even Frans te Leven knap je snel weer op. Geniet van de temperatuur, het lekkere eten en de rust.

Speciaal voor mensen die op doorreis zijn van en naar het zuiden kunnen wij ook chambres d’hôtes(overnachting) en table d’hôtes (alleen op afspraak) aanbieden. Wij zitten slechts 18 km vanaf de snelweg A71 (Bourges – Clermont Ferrand), van het noorden afslag 8 St.-Amand-Montrond en vanuit het zuiden afslag 9 Vallon-en-Sully. Ideale stop dichtbij A71 om van een goede nachtrust te genieten in een prachtige omgeving! Ook groepsarrangementen/ bedrijfs-/familie uitjes zijn mogelijk; Wij hebben de mogelijkheid om groepen te plaatsen en een ruimte om gezamelijke activiteiten te doen, informeer naar de mogelijkheden.

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2024 . All Rights Reserved. 01/04/2024

No Code Website Builder